При избор на тази опция, взимането на проба от кръв или слюнка се извършва в лабораторни условия. Всички лабораторни анализи се извършват от Генетична и медико-диагностична лаборатория Геника, част от Геномен Център България АД чрез услугата DNASportFit.
Можете да заплатите заявените от Вас услуги в брой или чрез POS терминал във всяка една от регистратурите на лаборатории “Геника”.

Централен офис за клиенти:
София, ул. Ами Буе 84-86, офис 2
Работно време: от 09.00 до 19.00 часа
Вижте на картата

При избор на тази опция, потребителят трябва да заплати чрез наложен платеж дължимата сума за Домашният сет за взимане на ДНК , при получаване на поръчката. Домашният сет за взимане на проба изисква да натъркате вътрешната страна на бузата си със стерилните памучни тампони от комплекта и да ни ги изпратите на адреса на нашите лаборатории.

Революционен и лесен начин за вземане на ДНК в домашни условия!

Поръчка

Започнете, като поръчате своя генетичен тест от формата на тази страница

ДНК колекция

След като получите своя сет DNASportFit за вземане на ДНК, следвайте инструкциите в комплекта, за да съберете вашата ДНК и попълнете формуляра за съгласие.

Изпращане

Изпратете попълнения формуляр и вашата проба на адреса на нашия офис или лаборатории. На оставения телефон за връзка ще получите персонални ID и парола за достъп до резултатите си, които може да използвате в новото ни уеб приложение тук.
Получете своя сет
  • DNASportFit
  • DNASportFit - Pro
за вземане на ДНК сега!

Общи условия
Дължимата сума се заплаща на куриера от куриерската фирма.
При доставката потребителят получава от куриера фактура, в която е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена, както и цената на доставка. Потребителят предава на куриера общата сума, включваща цената на стоката и цената на доставка, посочена във фактурата, което се отбелязва в приемо-предавателния талон, удостоверяващ предаването от куриера на стоката, посочена във фактурата на потребителя. Приемо-предавателният талон служи за разписка.
С подписването талона за приемо–предаване потребителят овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на DNASportFit сумата, представляваща продажната цена на доставената стока.

Цени на доставка
Доставката се изпълнява от куриерска фирма Еконт и е безплатна за цялата страна.

Срок на доставка
Срокът за доставка е пет работни дни,считано от деня следващ деня, в който е направена поръчката.
Поръчки, изпратени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
Поръчки, изпратени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.

Данни за доставка

Диагностичен пакет DNASportFit - Pro